Vores POWERTALKS ER EN MENTAL REDBULL!

HØJT TIL LOFTET!

Vores Powertalks er ikke blot underholdende, inspirerende og motiverende peptalks og et par timers afslapning i bløde stole – tværtimod. Deltagerne bliver konstant provokeret og udfordret for alvor – og en impotent foredragssal bliver til en sydende smeltedigel, hvor alt kan ske, og hvor ingen får lov til at gemme sig.

Speaker: Jan Sargent LarsenSpeaker: Jan Sargent Larsen

Foredrag eller PowerTalk?

Et foredrag er en overdrevet fortælling om egne fortræffeligheder, hvor foredragsholderen er i centrum. Når foredragsholderen forlader scenen, så er foredragsholderen helten! En Powertalk er derimod en interaktiv peptalk, hvor publikum er i centrum. Når vi forlader scenen, så er deltagerne heltene!

I får allesammen fejet mentale stopklodser af bordet og mindst et Tipping Point med hjem – en lille ting, idé eller beslutning, der vil gøre en stor forskel fremover.

Speaker: Jan Sargent Larsen

En PowerTalk til dit formål

Vores PowerTalks er ikke standardiserede og uforanderlige hyldevarer. Alle PowerTalks bliver tilpasset til netop dit behov. Jeres sanser bliver påvirket gennem lys, lyd, billede, film, storytelling, IQ-teasere, øvelser og mentale udfordringer. En rejse, som lever videre i jeres ledere og medarbejderes hjerner, hjerter og fødder. Alle PowerTalks gennemføres på Dansk, Nordisk eller Engelsk.

Speaker: Martin Frandsen

POWERTALK #1

BOOST!

Når I har brug for en mental Redbull, så lad os sammensætte en PowerTalk, der passer til jeres udfordring netop nu!

Denne PowerTalk er nok vores mest efterspurgte, fordi den med fordel kan gennemføres som opstart på en konference, lige efter frokost eller som en inspirerende afslutning, der får alle op af stolene og booster dagens budskaber.

FOKUS: Dét, I ønsker at BOOSTE!

POWERTALK #2

ENDNU BEDRE HVERDAG!

“Endnu bedre hverdag!” er et kæmpe energispark med inspiration og værktøjer til at øge din arbejdsglæde og motivation i tider med konstante forandringer.

Alle forlader denne peptalk topmotiverede med ild indeni i stedet for ild under dem. Og husk, du skaber enten glæde, når du kommer, eller når du går!

FOKUS: Arbejdsglæde, begejstring og forandringer

POWERTALK #3

LEDERBOOST!

“Lead, follow or get the hell out of the way”, er første citat, og så tager det fart.

Et kæmpe lederBOOST, der med fordel kan gennemføres i forbindelse med et strategiseminar eller årskick-off, hvor ledelsen har brug for inspiration, energi og effektive værktøjer til at sikre hurtig(ere) implementering af den nye strategi.

FOKUS: Ledelse og implementering af forandringer

POWERTALK #4

VIND ELLER FORSVIND!

Uanset tiderne er der altid nogen, der vinder og nogen, der taber.

Deltagerne forlader denne tankevækkende, provokerende og stærkt motiverende PowerTalk med følelsen af at løfte overliggeren med fokus på “hvad er vigtigst, og hvad er muligt?”

If it is to be – it is up to me!

FOKUS: Salg, vækst og mentalitet

POWERTALK #5

GOOD TO GREAT!

Jim Collins ‘Good To Great’ tankegang på 1 – 2 timers tankevækkende og inspirerende PowerTalk. Hvad er det, der kendetegner virksomheder, der igen og igen er i stand til at forny sig og skabe succes – uanset tiderne?
  • Hvad er I passionerede omkring?
  • Hvad er I de bedste i verden til?
  • Hvad er jeres Good to Great DNA?
FOKUS: Forandring, udvikling og vækst

POWERTALK #6

#VIELSKERSERVICE

Inspirerende, tankevækkende og sjov peptalk om at yde ***** service med både hjerte, hjerne og fødder. Du får sjældent mere end du giver, men næsten altid hvad du har fortjent.

  • Hvordan får vi alle til at brænde for at yde god service?
  • Hvordan får vi vores kunder til at “elske” os ligeså meget som deres smartphone?

FOKUS: Service og kundeoplevelser

Kontakt os – Få en uforpligtende snak

Så vi kan tage en snak, det koster ikke noget.

Adresse

BOOST GROUP APS
Niels Andersensvej 46B
2900 Hellerup

Kontakt

Tlf: 71999299
Email: info@boost-group.dk
CVR Nr: 37061646

GRATIS INSPIRATIONSMØDE

BOOK et gratis inspirationsmøde med os i dag på tlf. 71 99 92 99. Fortæl os hvor du ønsker ny inspiration, så kommer vi med input til, hvordan du kan BOOSTE din konkurrenceevne.

Følg os