Branchespecifik kompetenceudvikling

Branchespecifik kompetenceudvikling

Vi er mange om buddet, når det handler om kompetenceudvikling. For os i Boost Group handler kompetenceudvikling om at opdatere ledere og medarbejdere til den hverdag, vi skal performe i lige nu. Her er evnen til at differentiere sig i forhold til kunderne nøglen til succes. Derfor er forandring, konkurrenceevne, vækst, differentiering og forbedret performance centrale hjørnestene i ALT, hvad vi foretager os. Det er det, vi brænder for og derfor, vi er her!

Der skal meget til at motivere mennesker i U-form… medmindre man får ny viden og inspiration, der kan anvendes… NU! Vi har en innovativ tilgang til læring, og vi ved, hvor afgørende det er, at den læring og de kompetencer, der skal styrkes, rent faktisk er 100% tilpasset til jeres branche og jeres hverdag! Kun på den måde kan det mærkes, føles og ses på jeres performance og jeres evne til at differentiere jer og øge konkurrenceevnen!

Vil du vide mere så kontakt Partner Jan Sargent Larsen på +45 27222750 eller jan@boost-group.dk

Kontakt os – Få en uforpligtende snak

Så vi kan tage en snak, det koster ikke noget.

Adresse

BOOST GROUP APS
Niels Andersensvej 46B
2900 Hellerup

Kontakt

Tlf: 71999299
Email: info@boost-group.dk
CVR Nr: 37061646

GRATIS INSPIRATIONSMØDE

BOOK et gratis inspirationsmøde med os i dag på tlf. 71 99 92 99. Fortæl os hvor du ønsker ny inspiration, så kommer vi med input til, hvordan du kan BOOSTE din konkurrenceevne.

Følg os